Zápasy s Karlovými Vary

20.11.2013 15:08

    Tak máme za sebou další dva zápasy OP U13, které nás prověřili o trochu více než ty předcházející a odhalili i některé naše slabiny na kterých určitě zapracujeme. Jedná se především o klid při zakončování poměrně jednoduchých a vyložených šancí. Ano, stane se, že se něco nepromění. ale poté je třeba ubránit následující útok soupeře a to se nám ne vždy dařilo. Naštěstí pro nás zvláště v druhém zápase nás soupeř nedokázal potrestat za naši neschopnost se prosadit pod jeho košem.

    Samozřejmě jsou zde i klady, které je třeba také zdůraznit a to je zapojení dalších hráček ročníku 2002 (jen tak dále) a také naší tradiční bojovnost a schopnost unavit soupeře rychlými protiútoky. Jelikož nás bylo pouze 12 (resp. 11 v druhém zápase) kladlo to i vyšší nároky na fyzickou kondici. Proto je třeba si sáhnout do svědomí kdo jaké měl nasazení a jaké nasazení má při trénincích. Doufám, že přístě se nám vyhnou nemoci a bude nás moci nastoupit víc, aby jsme i pošetřili síly.

    Čeká nás nejtěžší soupeř v OP a to Tachov, takže už se těším, že přijdete v co největším počtu a že znovu budeme slavit úspěch a udržíme si neporazitelnost.

    Díky i rodičům za podporu a trpělivost při "menším" zpoždění těchto zápasů a těším se na brzkou shledanou.

 

Luboš Kapitán

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub