V základní části jsme nevyhráli

31.12.2013 13:27

Zápasy v Kralupech a s Litoměřicemi jsme zakončili základní část divize.

V sobotu jsme do Kralup vinou nemocí, zranění a dalších omluv odjeli pouze v šesti a podle toho se také vyvíjelo utkání. Holky bojovaly, kvalita i kvantita však byla na straně domácích. Proto byl závěrečný hvizd rozhodčích pro nás vysvobozením. Další komentář k tomuto zápasu je po shlédnutí výsledku a statistik zbytečný.

V neděli jsme hostili v Plzni zatím neporažený celek Litoměřic. Tým, který se jen shodou nešťastných okolností nedostal přímo do ligy sice přijel také v omezené sestavě, nicméně jeho kvalita opět převyšovala naši kvantitu, i když už nás posílila i děvčata z U13 a k dispozici byly už i Malina s Leou a Peteřicí. Litoměřicím jsme dokázali vzdorovat jen v první čtvrtině, pak se projevila zkušenost hostí.

Základní skupinu jsme tedy odehráli bez výhry. Některá utkání jsme sehráli v omezené sestavě, některá jsme i smolně prohráli. Možná by nám jedna palma vítězství slušela, na druhou stranu je si třeba všimnout, že tyto zápasy, pokud to tedy neskončí o 100 bodů, nám pomáhají se zlepšovat v individuálních činnostech a holky se tak posléze lépe orientují na palubovce jak v útoku, tak i v obraně. Pokud budeme v nastoleném trendu pokračovat i nadále a účast na zápasech nebude pro některými hráčkami brána jako degradace, pak si myslím, že výhra jednou přijde a třeba to nebude ani dlouho trvat.

Takže v příštím kalendářním roce, hrrrr na ně !!!

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub