V Toužimi vítězně

15.12.2013 01:49

Máme za sebou další dva zápasy OP U13, tentokrát v Toužimi. Jelikož se jedná o začínající družstvo tak nás moc neprověřil. Přesto si dovolím pár postřehů. Bohužel se nedokážeme vyhecovat na maximum, když nás soupeř k tomu nepřinutí. Je ale potřeba i se slabšími soupeři hrát soustředěně a bojovně od začátku do konce jinak v těžších situacích (zápasech) budeme mít problémy. V prvním zápase jsme hráli v kombinovaném složení ročníků 2001 a 2002.  Tal jsme zápas udrželi pod kontrolou. Ve druhém poločase druhého zápasu jsem vzhledem ke skóre postavil vedle sebe všechny (čtyři) hráčky ročníku 2002 a jednu hráčku 2001. Účel to splnilo, protože jste alespoň viděly jak jste na tom, když je to tzv. jenom "na Vás". Samotná hra byla docela dobrá, vypracovaných šancí bylo dostatek, jen chybělo více klidu a důrazu v zakončení, čehož důsledkem jsme tuto čtvrtinu těsně prohlráli o jeden bod. V závěrečné čtvrtině si mohly hráčky ročníku 2001 (bez Natali, která úspěšně pomohla U15 v Mostě) v klidu zatrénovat a zastrílet a jednoznačně čtvrtinu vyhrály proti už odevzdanému soupeři 36:0.

I přesto, že jsem zde uvedl nějaké nedostatky bych Vás chtěl pochválit za to, že jste se snažily ze všech sil podat co nejlepší výkon. Jen tak dál a lépe. Pokud Vám to zdraví dovolí je třeba chodit na tréninky a tyto využít pro další zlepšování Vašich výkonů, protože naším cílem je uspět v předkole mistrovství republiky, což jistě nebude jednoduché.

 

Na závěr chci poděkovat rodičům za pomoc s dopravou a Vám všem popřát příjemné prožití vánočních svátku a šťastný vstup do roku 2014.

 

Díky Luboš K.

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub