Sezonu jsme ukončili stylově

13.03.2017 11:49

 

V posledních zápasech této sezóny nám byly soupeři týmy z Kraslic. 5.3.2017 jsme se utkali se Sokolem. Sokol má v sestavě několik rychlých a velice šikovných hráčů, ale co je jim to platné, když narazí na nás. Hráli jsme týmově, zkoušeli to, co se učíme na trénincích, pomáhali si v obraně, dobře doskakovali a rvali se o každý míč. Oba zápasy byly vítězné.

Sezonu jsme ukončili stylově

V neděli 12.3. jsme absolvovali poslední dvojzápas v tomto roce. Soupeřem nám byl Tatran Kraslice.. První zápas jsme začali opatrně. Přetahovali jsme se o každý bod. Ve druhé čtvrtině už se naše hra zklidnila a výbornou obranou a úspěšnou střelbou z dálky jsme si dokázali vytvořit náskok, který se nám podařilo udržet do konce zápasu a konečné skóre 67:47 mluví za vše.

Druhý zápas byl o něco složitější, Tatran zlepšil hru a my se přestali strefovat do koše. Hráli jsme ale koncentrovaně a bojovně, rychlé protiútoky, skvělé doskoky a obrovské nasazení všech hráčů a hráček přineslo své ovoce. V poslední minutě zápasu jsme prohrávali o 2 body, následoval time out s rychlými pokyny a ukázalo se, že máme nervy z oceli. Šestnáct vteřin do konce rozhodlo: útok – koš – faul a úspěšný trestný hod. DBaK KK vs Tatran Kraslice 58:57. Tento zápas, možná nejkrásnější v sezóně, nás posunul dál, dokázali jsme si, že zvládáme vypjaté situace, zachováme chladnou hlavu a vítězíme. 

Hráčkám a hráčům našeho klubu patří obrovský dík. Od září 2016 udělali velký pokrok, vyzráli a pochopili, že basket  je týmová hra, ve které bojuje jeden za všechny a všichni za jednoho.:-)

 

 

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub