První výhra přišla v pátém kole

28.11.2013 14:29

O víkendu pokračovala liga juniorek a my se představili poprvé na domácí palubovce v Kožlanech, kde nás čekal favorit soutěže Jablonec a nováček z Nové Paky.

Sobotní zápas jsme začali bez bázně a hany a soupeře jsme zjevně zaskočili. Až do poločasu jsme si drželi velmi dobrou úspěšnost střelby z pole a do šaten jsme v poločase odcházeli za vyrovnaného stavu. Úspěšnost se nám bohužel nepodařilo ve třetí čtvrtině udržet, přišel šestiminutový střelecký black out a zkušený soupeř odskočil až na rozdíl 20-ti bodů. Tento náskok si už s přehledem udržel do konce zápasu.

Na sympatický výkon jsme se snažili, a nutno říci, že úspěšně, navázat v neděli v zápase se Sokolem Nová Paka. Po celý zápas jsme tahali za delší konec, trpělivě jsme navyšovali náskok a výsledné skóre se zastavilo na rozdílu dvaceti bodů. Hurá, první (a doufejme, že ne poslední) výhra je v kapse.

Za čtrnáct dní se na toto vítězství pokusíme navázat na Nuslícha v Benešově, už snad i s Leninou. Kompletní statistiky zápasů naleznete zde a zde.

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub