Jak darovat výhru soupeři aneb smutný kino s Kralupy

28.11.2013 14:44

O víkendu jsme se poprvé představili i na domácí palubovce v Plzni. V sobotu jsme se utkali se soupeřem z Kralup, v neděli nás čekaly hráčky Litoměřic.

Náš sobotní soupeř stále čekal na svoji první výhru a my jsme se mu snažili čekání o jeden zápas prodloužit. Až do 36. minuty se nám to i celkem dařilo, postupně jsme si vypracovali mírný náskok, který byl 4 minuty před koncem jedenáctibodový. Pak se ukázalo, jak málo stačí ke zvratu. Stačila chvilka nepozornosti v obraně a nejlepší hráčka soupeře Šlehoferová, která do tédoby vstřelila pouze 3 koše ze hry (nicméně dalších 11 bodů přidala ze šestek) se chytila i střelecky de facto samy se spoluhráčkou Kovaříkovou patnácti body během 4 minut dotáhly zápas do prodloužení. V něm pak obě ve svém výkonu pokračovaly a my jsme se bohužel na vzniklou situaci nedokázali zareagovat. Po zápase nám tak nezbylo, než pogratulovat šťastnějšímu soupeři. Štěstí však přeje připraveným a my jsme tentokrát na koncovku bohužel připraveni nembyli.

V neděli nás čekal o poznání silnější soupeř, ale průběh zápasu ukázal, že ná i v tomto zápase porazily - Kralupy. Od začátku postrádal náš výkon bojovnost, která nás naopak v jiných záoasech vždy zdobí. Holky jakoby byly smířené s porážkou a po tři čtvrtiny soupeři cestu k vítězství usnadňovaly. Až v poslední čtvrtině jsme se probrali z letargie, začali bojovat a zápas jsme dokázaly ještě zdramatizovat. Třicetibodové manko se nám však podařilo stáhnout pouze na konečných jedenácz bodů a připsali jsme si tak třetí porážku v řadě. Může nás mrzet zejména ta sobotní.

Ale koneckonců, co tě nezabije, to tě posílí, po tomto víkendu bychom tak měli být silní ažaž, uvidíme za 14 dní na Proseku a v Brandýse. Kompletní statistiky naleznete zde a zde.  

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub