Finále OP U13

10.04.2014 15:07

    Začal bych ironickým citátem "Když se prohraje je to špatný, protože jsme nehráli tu naši hru, ale hráli jsme tu jejich hru......., ale je to sport". Řekl bych bych, že to docela sedí na toto finálové dvojutkání. Určitě jsme urputně bojovali a chtěli jsme vyhrát stejně jako soupeř, ale tentokrát to nestačilo. Trochu mi chyběla ta naše lehkost hlavně v útoku, jednoduché přihrávky a také mi chyběli některé hráčky, i když byly na hřišti, jako bych je nepoznával. Bojovnost ovšem hlavně v druhém domácím zápase byla velmi dobrá hlavně v konci utkání, ale prostě těch 7 bodů mínus z Varů bylo tentokrát moc. Není však třeba věšet hlavu, teď lehce odpočineme, kvalitně (alespoň doufám) potrénujeme a vyrazíme si pro postup do ligy na Festival v Brandýse.

    A i přes slzičky na konci zápasu si myslí, že jste prostě do toho dali všechno co jste mohli. Sport jsou emoce a patří to ktomu a příště zase bude na tvářích úsměv. A hlavně je to jenom sport........

 

Chci poděkovat všem rodičům, fanouškům i fandícím starším hráčkám, všem díky za podporu, dopravu a fandění, moc si toho vážíme jak trenéři, ale hlavně Vaše děti (hráčky).

 

Díky moc    Luboš

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub