Dohrávka s HB výhru nepřinesla

09.10.2018 16:39

Ve čtvrtek sme dohrávali druhý kolo ligy zápasem s našim tradičním soupeřem z Prahy. V U14 sme dostali dvakrát kotel, teď sem byl zvědavej, jak dopadneme s posilama z U14. Chyběl bohužel Eman, kerá zrovna ten den nastupovala do nemocnice, aby jí tam vyndali mandle. Já doufal, že mi mandle nezvednou holky.

DBaK – HB Basket 47:74 (15:19 31:31 41:56)

Chtěli sme začít zostra, ale zostra začli voni. Tak, jako s tygrama nám uteklo prvních pět minut. Márty neměl moc holek  do rotace. Proto sme se snažili udržet vysoký tempo hry a střídali po pětkách  - 04 a 05 spolu. To se ukázalo jako dobrej tah, do poločasu sme srovnali hru i skóre a nebejt pár zbytečnejch ztrát, kerý prostě k naší hře bohužel patří, tak sme mohli jít do šatny vepředu mírně a ne plichtit. Vo poločase sme se to rozhodili změnit a dát tam na začátek třetí čtvrtky základ. Bohužel to moc nezafungovalo a zkušeně hrající Pražandy si udělali patnáctibodovej náskok. My jsme se s tim už nedokázali v hlavě srovnat a i když sme se s holkama snažili ještě hráčky povzbudit, chyběly hlavně psychický síly ještě se vrátit do zápasu.

Rozhodně to nebyl špatnej výkon, bohužel je vidět, že U15 a U14 hrajou trošku jinej styl a zatím to neumíme spojit dohromady. Proto jak holky tak my s Jirkou zapracujeme na tom, abychom byli schopný hrát spolu jak na útočný, tak na obraný polovině. Času moc není, ale tréninků dost, tak uvidíme, jestli to zafunguje proti Strakám nebo Budějkám. Statistiky sou tady.

 

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub