Béčko na Aritmě opět pouze s jedním bodem

06.12.2013 17:18

Uplynulý pátek jsme se s rezervou U15 vydali psát další díl divizní kroniky.

Do zápasu vstoupilo 8 hráček vesměs již zkušenějších a dalo by se říci také vytrénovanějších. To bylo znát především  v prvním poločase, kdy se nám s domácími dařilo držet krok. Na hráčkách Aritmy byl znatelný věkový rozdíl, oproti soupeři jsme občas na hřišti vypadali jako mateřská školka. Ale holky se snažily, a nebýt několika zbytečně ztracených míčů, mohlo být o přestávce ještě veseleji, než naznačovalo skóre a deficit sedmi bodů. 

Začátek druhého poločasu nás bohužel zastihl v hlubokém útlumu, přestali jsme bránit a brát na záda a soupeř pohodlně navyšoval svůj náskok. Nepomohla ani častější rotace, a tak jsme se překvapení nedočkali ani v Praze. 

Ale na druhou stranu zbytečný výlet to určitě nebyl, Peteřice byla opět lídrem v útoku i v obraně, Eliška dosáhla také dvouciferného skóre, i když v obraně to bylo již horší. Edit překvapila proměněnými nájezdy zprava, Barča pak přidala další korálek ke vstřeleným trojkám v letošní sezóně. Lenča měla obrovskou nevýhodu ve své výšce, ale i tak dokázala skórovat, od Maliny bych čekal trošku více aktivity v útoku, ale na to, že bránila povětšinu času nejlepší hráčku soupeře to zase takový propadák nebyl, v obraně chvílemi dokázala, že se blýská na lepší časy. U Ley a Máji byl znát tréninkový výpadek zaviněný zraněním. Snad jim i tento zápas pomůže rychleji se vrátit do té správné basketbalové formy.

Za čtrnáct dní hrajeme v sobotu v Kralupech a v neděli hostíme v Plzni Litoměřice.

Novinky

Instagram našeho klubu

01.10.2023 21:06

Sledujte nás na Instagramu. Vždy aktuální informace naleznete jak v příspěvcích tak na stories.

 

Odkaz zde: www.instagram.com/dbak.basketbalovyklub/

Facebookové stránky

27.10.2016 21:04

I na facebook jsme velmi aktivní. Sledujte naše příspěvky i události a přidejte se k našim fanouškům.

 

Odkaz naleznete zde: www.facebook.com/dbak.basketbalovyklub